Vouwgordijnen op maat in Zottegem

Onze vouwgordijnen op maat die u kan kopen in Zottegem passen in elk type interieur en brengen meer flair in uw kamer. Deze gordijnen van Creatief Interieur kunnen eenvoudig worden aangepast om de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy te regelen. Met een soepele beweging kan u eenvoudig de vouwgordijnen omhoogtrekken voor een maximale hoeveelheid natuurlijk licht, of juist laten zakken voor een gezellige en intieme sfeer. Ontdek de functionaliteit van onze vouwgordijnen op maat in elke ruimte!

Bent u opzoek naar vouwgordijnen op maat?
Maak een afspraak!

Decoratieve en functionele vouwgordijnen op maat gemaakt

Onze vouwgordijnen op maat kunnen gemaakt worden uit honderd verschillende soorten stoffen. U kiest zelf uit welke stof u uw gordijn wilt vervaardigen. Daarnaast houden we bij de keuze rekening met de functies die het vouwgordijn op maat in uw woning dient te vervullen, zoals:

Zo hangen uw gordijnen niet alleen perfect, maar doen ze ook wat ze moeten doen. Ook voor schuine ramen of hoekige raampartijen zijn vouwgordijnen de ideale oplossing. Een vouwgordijn kan namelijk tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden. Wilt u naast nieuwe vouwgordijnen, ook Hooked-behang kopen om uw ruimte volledig aan te kleden?

Smart home

De vraag naar automatisatie en connectiviteit met het internet neemt toe, wat resulteert in een aanzienlijke waardestijging van uw vastgoed. Onze elektrische gordijnen zijn functioneel en kunnen worden uitgerust met duurzame, betrouwbare en stille motoren om uw comfort te verhogen. Als uw interieurspecialist weten wij hoe wij uw ruimte moeten aanpakken.

Extra grote raampartijen

Bij ons vindt u vouwgordijnen op maat tot wel tien meter breed en zes meter hoog. Dankzij de zorgvuldige selectie van kwalitatieve stoffen zijn er geen naden zichtbaar. Houdt u toch eerder van een strakkere stijl? Dan kan u ook voor een rolgordijn kiezen. Deze zijn verkrijgbaar tot vier meter breed en vier meter hoog. Of opteert u misschien liever voor Squid raamfolie? Wat voor soort raambekleding u ook zoekt, bij Creatief Interieur kan u het vinden.

Transformeer uw ramen

Waar wacht u nog op? Met onze vouwgordijnen op maat geeft u elke ruimte een prachtige metamorfose. Kom langs in onze toonzaal en wij geven u graag meer uitleg over onze raambekleding. Heeft u draaikiepramen en wilt u deze ramen ook voorzien van een mooie raambekleding? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres! Neem contact met ons op, vul ons contactformulier in en maak een afspraak en wij komen tot bij u thuis en geven u advies over de juiste bekleding. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0495/30 38 92.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?