Vouwgordijnen

Decoratieve stoffen, op maat gemaakt

Vouwgordijnen passen in elk type interieur en brengen meer flair in je kamer.
Onze vouwgordijnen kunnen worden gemaakt in honderden soorten stoffen en bij de keuze houden we rekening met de functies die het vouwgordijn in uw woning dient te vervullen: privacy, minimale verkleuring, zonwering, verduistering, akoestiek, isolatie, brandwerendheid, stijl etc. zodat je nieuwe vouwgordijnen niet alleen perfect hangen maar ook doen wat ze moeten doen.

Schuine ramen

Ook voor schuine ramen of hoekige raampartijen zijn vouwgordijnen de ideale oplossing. Een vouwgordijn kan namelijk tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden.

Smart Home

Automatisatie en connectiviteit met het internet zitten in de lift en bezorgen (de waarde van) uw vastgoed een flinke boost. Uw vouwgordijnen kunnen worden uitgerust met duurzame, betrouwbare en stille motoren om uw comfort te verhogen.

Extra grote raampartijen

Bij ons vindt u vouwgordijnen tot wel tien meter breed en zes meter hoog. Dankzij de zorgvuldige selectie van kwalitatieve stoffen zijn er geen naden zichtbaar.
Houdt u toch eerder van een strakkere stijl? Dan kan u ook voor een rolgordijn kiezen. Deze zijn verkrijgbaar tot vier meter breed en vier meter hoog.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?