inspiratie honey mosterd interieur kleur
02
jun

Look van de maand – “Spiced Honey”

Warm, relaxed, gezellig en optimistisch

Deze maand zijn we geïnspireerd door de kleurtrend “Spiced Honey”. Dit neutrale kleurenpalet combineert karamel- en ambertinten die samen voor een warm en uitnodigend gevoel zorgen. In deze look hebben onze stylisten texturen en warme kleuren gecombineerd in een gezellige, eigentijdse setting.   De Scala velours in de Spiced Honey tint (kleur 65) wordt hier aangevuld met accenten in het goud, bordeaux en amber. De gebruikte stoffen hebben textuur en voegen diepte en warmte toe aan dit kleurenpalet.

Kleurenpalet

De kleuren die zijn gebruikt in dit palet zijn geïnspireerd op de populaire Spiced Honey tint. Het is een honingbruine tint die optimisme uitstraalt en een warm en verzachtend gevoel geeft. Het is een mix van variërende tinten in crème, beige, goud, amber en bordeaux. De donkerblauwe tint in het karpet zorgt voor een eigentijdse chique uitstraling en is een belangrijk element in het geheel van deze look. Het is een kleurenpalet met warme en neutrale tinten die samen een rustgevend gevoel creëren. Spiced Honey is een veelzijdige kleur die geschikt is voor het gebruik in verschillende interieurstijlen. De sfeer kan makkelijk aangepast worden door de kleuren waarmee deze tint gecombineerd wordt.

Styling tips

Spiced Honey is een veelzijdige kleur – Combineer met zachte pasteltinten voor een rustgevende, serene look of ga voor felle kleuren voor een meer intense en levendige look. Deze neutrale kleur kan de basis zijn om een persoonlijke look te creëren met verschillende materialen en stijlcombinaties.

Natuurlijke materialen zoals kurk en hout gaan heel goed samen met dit kleurenpalet. Het mooie groen van de planten zal de kamer en de look verrijken.

Met materialen als messing, brons, marmer en staal kunt u een chiquere uitstraling geven aan deze look. Deze materialen combineren mooi met de Spiced Honey kleur en geven een natuurlijke en sterke sfeer aan het geheel. Voeg textuur en gevoel toe aan uw interieurdecoratie door stoffen met textuur te gebruiken zoals wol en velours.