01
sep

Raambekleding voor draaikiepramen

Wilt u graag raambekleding voor draaikiepramen aanschaffen? Een draaikiepraam is een raam dat om twee assen kan draaien en dat u verticaal, als horizontaal kan openen. Bij Creatief Interieur in Zottegem hebben wij verschillende soorten raambekleding in ons assortiment zitten dat u aangenaam zal verrassen. In deze blogpost geven we u graag een overzicht van stijlvolle raamdecoratie dat speciaal voor draaikiepramen ontworpen is.

Bent u opzoek naar raambekleding voor draaikiepramen op maat? Maak een afspraak!

Decoratieve Plissé Shades

Het fijne aan een draaikiepraam is dat deze halfgeopend kan worden, zodat er een constante frisse luchtstroom mogelijk is. Door deze kiepstand is echter niet alle traditionele raambekleding geschikt. Kies daarom bijvoorbeeld voor onze slim vormgegeven Plissé Shades. Deze zijn ontworpen om perfect te passen in het kozijn van draaikiepramen. Ook fijn; de decoratieve Plissé Shade is verkrijgbaar in opvallende dessins, zoals aquarelachtige bloempatronen en geometrische zigzaglijnen. Door de combinatie van een transparante stof die het licht filtert en een stof die de kamer verduistert, kun je de lichtinval flexibel regelen!

Energiebesparende Duette Shades

Ook onze energiebesparende Duette® Shades zijn een ideale oplossing voor draaikiepramen. Door de unieke honingraatstructuur heeft dit type raambekleding een isolerende werking; zo wordt je woning in de zomer lekker koel gehouden en in de winter juist aangenaam warm. Daarnaast zijn Duette® Shades ook eenvoudig te monteren in draaikiepramen met het innovatieve montagesysteem TruFit™. Dit systeem kleeft namelijk aan het glas, waardoor je deze raambekleding zonder boren of schroeven kunt plaatsen. Slim, strak én elegant!

Jaloezieën als raambekleding voor uw draaikiepramen

Wist u dat onze horizontale jaloezieën ook zeer geschikt zijn voor draaikiepramen? Ook deze raambekleding kan namelijk door middel van het TruFit™ systeem naadloos in het raamkozijn worden geïntegreerd. Met zijgeleiders wordt de jaloezie nauwkeurig in positie gehouden wanneer het raam schuin geopend is. Daarnaast is deze raambekleding op maat leverbaar met een zijdezachte coating op de lamel, waardoor deze een warme uitstraling krijgt. Bijkomend voordeel is dat de jaloezieën hierdoor minder stof vasthouden en dat scheelt natuurlijk schoonmaakwerk.

Perfecte balans

Tot slot is het goed om te weten dat deze drie typen raambekleding met een Top-Down/Bottom-Up-functie beschikbaar zijn. Hiermee opent en sluit u horizontale jaloezieën, Duette of Plissé Shades gemakkelijk vanaf de boven-, of onderkant of ergens daar tussenin. Zo creëert u in een handomdraai de perfecte balans tussen privacy, licht en uw uitzicht met onze gordijnen op maat. Behalve draaikiepramen bestaan er ook andere ramen in afwijkende maten en vormen, van rond tot vierkant en van afgeschuind tot hellend.

Kies voor onze service

Als uw interieurspecialist bent u bij ons in goede handen als u raambekleding zoekt voor uw draaikiepramen. Daarnaast bieden wij u de beste service aan, want wij komen ook gratis aan huis voor opmetingen, kleur- en stijladvies. Neem gerust contact met ons op en laat u door ons bijstaan. Zit u nog met vragen? Bel dan naar 0495/30 38 92.