Plissé Shades

Veelzijdig decoratief

Plissé shades zijn enorm veelzijdig en zijn te herkennen aan de plooiing in de stof Dit zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling. Het ontwerp met verfijnde vouwen kun je net zo uniek maken als je huis dankzij een groot aanbod aan vormen, formaten, kleuren en combinaties.

Speciale raamvormen

Plissé shades kunnen perfect worden ontworpen voor speciale raamvormen. Ze bieden dan ook een gepaste oplossing voor gebogen vormen, brede vormen of elke andere denkbare vorm. Ze kunnen ook worden geïnstalleerd in serres en dakramen, zelfs met grillige unieke vormen of uiteenlopende afmetingen. Vraagt u zich af hoe u een hoog, moeilijk bereikbaar dakraam opent en sluit? Kies dan voor een bedieningsstang! Gemak dient de mens.

Transparant & Verduisterend in één

Elke shade kan worden uitgerust met twee stijlvolle geplooide stoffen om te zorgen voor maximale lichtregulering en privacy. De Plissé Shades bestaan dan uit een exclusieve combinatie van transparante stof die het licht filtert en stof die de kamer verduistert. Zo kun je de lichtinval flexibel regelen: overdag fris en helder en ’s avonds lekker knus.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?