Behang

Muren vertellen zoveel meer wanneer ze aangekleed zijn!

Behang is opnieuw in

Er is meer dan effen witte muren. Een juist kleurgebruik voelt warm aan en zorgt bovendien voor uitstraling, rust en harmonie. Sterker nog: een goede kleurkeuze draagt bij aan een goed humeur! Behang brengt heel snel een hele nieuwe sfeer in je interieur. Met een kleine moeite bereik je al snel een groots effect! Kies je eerder voor een bescheiden variant of mag het flink opvallen? Met ons groot aanbod aan behang haal je niet alleen kleur maar ook diepgang en originaliteit in huis.

Gratis toonzaal aan huis

Omdat we een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel dragen, komen we ook graag gratis aan huis met vrijblijvend advies op maat van uw interieur. Er zijn heel veel factoren in jouw woning die bepalen welk behang perfect past in uw ruimte. Denk maar aan de lichtinval, vloer, meubels etc. Vanuit jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is om uw stijl en situatie te kennen zodat we u optimaal kunnen adviseren bij het kiezen van het juiste behang. Bij ons vrijblijvend bezoek aan huis brengen we dan ook een reeks speciaal uitgekozen behangboeken mee en helpen je zo in de beste keuze bij jou thuis!

Ruime keuze merken & stijlen

Met letterlijk honderden collectieboeken hebben wij altijd wel een behang naar uw smaak. Dit assortiment omvat alle soorten muurbekleding: vliesbehang, afwasbare vinylmuurbekleding, textielbehang, overschilderbare muurbekleding, etc van topmerken als Arte, Hooked on Walls en Eijffinger, tot murals en moderne digitale prints zodat we steeds een passend behang hebben bij uw interieur.

Exclusieve premium muurbekleding

Wil u echt een eyecatcher in uw huis of zaak of wil u zorgen dat uw muren klasse uitstralen? Kom dan zeker onze exclusieve Premium muurbekleding ontdekken! Door het combineren van materialen en structuren zoals textiel, kurk, abaca, raffia en grassen met geavanceerde druktechnieken ontstaat er wandbekleding die er echt uit springt … Deze speciale reeksen worden geleverd op afsnijding en op grotere breedtes. U hoeft dus enkel de exacte hoeveelheid te bestellen dewelke u nodig hebt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Behang Inspiratie