Houten Jaloezieën

Natuurlijk warm en tijdloos modieus

Met onze houten jaloezieën kan u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw, hetgeen zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in huis. Het milieuvriendelijk geproduceerd hardhout staat bekend om zijn laag soortelijk gewicht en duurzaamheid. Ons gamma is zeer uitgebreid en omvat dan ook een brede waaier aan egale alsook superieure gebeitste lamellen. Bij die laatste is de houtnerf nog nadrukkelijk zichtbaar.

Exclusieve uitstraling

Houten lamellen geven onmiddellijk de nodige allure aan uw landelijke, moderne of klassieke woning. Deze raambekleding past daardoor in elke setting. Bovendien worden deze lamellen steeds perfect op maat gemaakt.

Een onderhoudsvriendelijke blikvanger

Houten jaloezieën zijn zeer eenvoudig te onderhouden. U veegt zichtbaar stof er gemakkelijk af met een plumeau. Verder kan u ze ook iets grondiger reinigen met behulp van een licht vochtige doek.

Ook voor vochtige ruimtes

Houten lamellen worden standaard geleverd met een aluminium bovenbak die vocht- en roestbestendig is. Dit is ideaal voor ruimtes zoals de badkamer of de keuken.
Deze vorm van raamdecoratie zorgt voor voldoende verlichting in de ruimte. De lamellen bieden echter ook de nodige privacy waardoor ze perfect passen in de badkamer.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?