Houten jaloezieën op maat in Zottegem

Met onze houten jaloezieën op maat in Zottegem kunt u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw, wat zorgt voor een extra sfeer en gezelligheid in huis. Of u nu een klassieke, landelijke sfeer of moderne uitstraling wilt creëren, bij Creatief Interieur heeft u de keuze om uw ramen te accentueren en uw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Bent u opzoek naar houten jaloezieën op maat?

Onze tijdloze en duurzame houten jaloezieën op maat

Het milieuvriendelijk geproduceerde hardhout staat bekend om zijn laag soortelijk gewicht en duurzaamheid. Ons gamma is zeer uitgebreid en omvat dan ook een brede waaier aan egale alsook superieure gebeitste lamellen. Bij die laatste is de houtnerf nog nadrukkelijk zichtbaar. Onze houten jaloezieën op maat zijn vervaardigd met hoogwaardig hout dat zorgvuldig is geselecteerd op zijn duurzaamheid en uitstraling. Net zoals onze verticale jaloezieën wordt elke lamel met zorg behandeld en afgewerkt. Bent u geen fan van de verticale lamellen? Dan hebben wij ook horizontale jaloezieën in ons aanbod.

Vochtige ruimtes

Onze houten jaloezieën op maat worden standaard geleverd met een aluminium bovenbak die vocht- en roestbestendig is. Dit is ideaal voor ruimtes zoals de badkamer of de keuken. Deze vorm van raambekleding op maat zorgt voor voldoende verlichting in de ruimte. De jaloezieën bieden echter ook de nodige privacy waardoor ze perfect passen in de badkamer. Daarnaast zijn de jaloezieën eenvoudig te onderhouden. U veegt zichtbaar stof er gemakkelijk af met een plumeau. Verder kan u ze ook iets gronderiger reinigen met een licht vochtige doek. Naast houten jaloezieën zijn rolgordijnen ook de ideale oplossing voor in uw badkamer!

Bel ons op voor dringende vragen

Transformeer uw ramen met de natuurlijke elegantie van onze houten jaloezieën op maat en bezoek onze toonzaal voor een persoonlijk adviesgesprek. Daarnaast komt onze interieurarchitecte bij uw thuis voor opmetingen. Zoek niet langer meer verder, want wij als uw interieurspecialist weten exact wat uw woning nodig heeft. Bent u naast raambekleding ook op zoek naar een elegant tapijt? Neem vandaag nog contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Heeft u nog een andere vraag voor ons? Bel dan naar 0495/30 38 92.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?