Horizontale jaloezieën op maat in Zottegem

Bij Creatief in Interieur kan u horizontale jaloezieën op maat kopen in Zottegem. Deze jaloezieën zijn een super strakke en tijdloos modieuze vorm van raambekleding en passen bij elke inrichting. Daarnaast bieden ze een uitstekende lichtregulering en privacy. Ontdek de grote variatie aan exclusieve ontwerpen, leuke kleuren en inspirerende texturen.

Bent u opzoek naar horizontale jaloezieën op maat?

Horizontale jaloezieën op maat zijn perfect voor elke kamer

Onze horizontale jaloezieën worden met de grootste zorg en precisie op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw ramen. Ze zijn beschikbaar met lamellen in verschillende breedtes. Daardoor hebben we steeds een perfecte passende oplossing voor ramen van alle afmetingen. Of u nu grote ramen, kleine ramen of zelfs ongewone raamvormen heeft, als uw interieurspecialisten zorgen wij ervoor dat uw jaloezieën naadloos integreren in uw interieur. Door de gebruikte materialen zijn ze bovendien ook een optie voor kamers met hoge luchtvochtigheid. Wilt u toch liever voor een meer romantische uitstraling gaan in uw woning? Kies dan onze vouwgordijnen, die uw woning meer leven en sfeer geven.

Geniet van privacy en daglicht

Met de optie VarioFlex®, een gepatenteerd ontwerp van Luxaflex®, kan u het onderste of bovenste deel van uw horizontale jaloezieën, die u bij ons op maat koopt, afzonderlijk openen. Zo regelt u de gewenste hoeveelheid licht en privacy. Deze optionele schuifbediening is aan zowel de boven- als onderzijde van de jaloezie bevestigd. Zo is een van de handgrepen steeds bereikbaar. Ook met onze Twist Shades, ook wel duo rolgordijn genoemd, beheerst u de lichtinval en privacy op elk moment van de dag!

Kom vandaag nog langs

Naast functionaliteit zijn onze horizontale jaloezieën op maat een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Wij hebben een ruime keuze aan materialen, kleuren en afwerkingen zodat u uw raambekleding op maat volledig kunt personaliseren. Kom vandaag nog langs in onze toonzaal en kom ze uitzoeken! Wij staan u graag te woord. Heeft u een andere dringende vraag voor ons? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bel naar 0495/30 38 92.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?