Squid-raamfolie op maat

 

Maak kennis met ons Squid-raamfolie op maat, een textiel met een mooie en natuurlijke uitstraling. Het is de enige raambekleding in ons aanbod dat op elk type en op elke vorm van raam kan aangebracht worden. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is uitermate geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen. Bij Creatief Interieur in Zottegem kunnen wij zowel Squid-raamfolie op een dakraam, een glazen koepel of in uw veranda plaatsen, volledig op maat. Het werkt zowel tegen inkijk, de zon, is brandwerend en heeft een stijlvolle uitstraling.

Bent u opzoek naar Squid-raamfolie op maat?
Maak een afspraak!

Squid-raamfolie op maat is vocht – en hittebestendig

Squid kan temperaturen aan tot 60°C en is brandvertragend (M1/B1). Dat betekent dat u het in ruimtes kan gebruiken waar strenge brandnormen gelden. Ook vocht is geen probleem voor de kleefkracht. Bovendien laat de geweven structuur van Squid ook toepassingen toe op HR++ (+)-glas of hoogrendementsglas. U kan dit soort van raambekleding op maat dus met een gerust hart op ramen in uw badkamer, garage, keuken of wasruimte installeren.

Transparante privacy

Squid is een transparante stof die het mogelijk maakt overdag naar buiten te kijken, maar die de inkijk naar binnen sterk belemmert. U kan met onze Squid-raamfolie op maat genieten van privacy én van uw uitzicht. U kan het effect van Squid op uw raam vergelijken met dat van een glasgordijn of voile. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen gluren terwijl u wél van het buitenzicht kunt genieten er voldoende daglicht binnenkomt. Squid-raamfolie op maat is een textiel met een mooie en natuurlijke uitstraling. De unieke textuur maakt het bovendien praktisch in onderhoud en geschikt voor elk interieur en type architectuur. Wij als interieurspecialisten zorgen ervoor dat een van onze zes kleuren perfect bij uw inrichting past. Heeft u toch liever gordijnen in uw woning? Laat onze raambekleding uw sfeer in huis bepalen!

Mooi en praktisch voor elk interieur

Squid wordt geweven met polyester garens en geniet een zachte en warme uitstraling. Ondanks de textielstructuur is Squid-raamfolie op maat eenvoudig te reinigen. Dankzij het minimalistische karakter van Squid past deze raamdecoratie binnen elk interieur en bij elk type architectuur. Bovendien maakt de eenvoudige installatiemethode eender welk ophangsysteem overbodig. Bekleed uw raam met echt textiel op de meest eenvoudige manier.

Een derde minder zonnewarmte

Zonnewarmte wordt twee keer geweerd wanneer u Squid-raamfolie op maat gebruikt. U heeft allereerst geen luchtlaag tussen uw zonwerende materiaal en het glas van uw raam. Ten tweede reflecteert het textiel een deel van het zonlicht. Zo houdt u de warmte tegen voor die binnenkomt. Afhankelijk van de kleur wordt 25% tot 36% van de zonne-energie weerkaatst. De ervaring leert dat de gevoelstemperatuur met minstens 3°C vermindert. Daarnaast bieden wij screens voor zonwering aan, die zowel zonnewarmte als het licht buitenhoudt.

Kies voor textiel

Onze Squid-raamfolie op maat dient steeds te worden geïnstalleerd aan de interieurzijde van het raam en moet regelmatig ook ontstoft worden met een microvezeldoekje of stofzuiger met zachte borstel. Laat u inspireren door ons en wij helpen u bij het maken van de juiste keuze. Zoekt u naast raambekleding ook tapijten die uw interieur verfraaien? Maak een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Heeft u nog een andere dringende vraag? Bel dan naar 0495/30 38 92.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?