Twist Shades op maat

Twist Shades op maat zijn de ideale keuze voor diegenen die functionaliteit willen combineren met een eigentijds ontwerp. Deze veelzijdige raambekleding geeft u volledige controle over de lichtinval en privacy, terwijl het tegelijkertijd een statement maakt in uw interieur. Bij Creatief Interieur in Zottegem helpen wij u graag de juiste keuze te maken.

Bent u opzoek naar twist shades op maat?

Twist Shades voor verschillende ramen op maat

Wat deze raambekleding zo uniek maakt, is de mogelijkheid om het op maat te laten maken. Of u nu grote ramen, smalle ramen of ongewone vormen van ramen heeft, onze Twist Shades worden speciaal voor u op maat gemaakt. Plaats eventueel ook meerdere systemen naast elkaar om een echt stijlstatement te maken met een fantastische lichtregeling. Wilt u liever vouwgordijnen kopen voor meer verduistering? Dat kan natuurlijk ook! Wij als interieurspecialisten laten u zien wat werkt in uw woning en geven u eerlijk interieuradvies.

Met de hand of automatisch?

Daarnaast zijn onze Twist Shades te bedienen met een handige kettingbediening of stangbediening. U kunt ook kiezen voor PowerView™ Motorisatie waarmee u uw producten kunt bedienen met een smartphone, tablet of afstandsbediening. Tover uw Twist Shades op maat om tot elektrische gordijnen en maak het uzelf makkelijker.

Laat ons langskomen?

Ga voor functionaliteit met onze raambekleding op maat en kies voor de Twist Shades als u een uniek interieur wenst. Wij komen tot bij u thuis voor het deskundig opmeten van uw ramen en geven u advies in uw keuze. Ontdek onze aanpak en wat wij voor u kunnen betekenen. U kan ons eenvoudig contacteren door ons contactformulier in te vullen. Heeft u nog een andere dringende vraag voor ons? Bel dan naar 0495/30 38 92.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?