Gordijnen

Tijdloos en trendy

Overgordijnen zorgen als geen ander voor die huiselijke, warme sfeer en zijn bovendien uiterst functioneel. Er valt heel wat te kiezen als het om gordijnen gaat: van licht doorlatend of transparant, semi-transparant tot verduisterend. Ons gamma stoffen varieert dan ook van transparante voiles en dikke velours tot zelfs glimmende of matte metallic stoffen.
Veel van onze gordijnstoffen zijn kamerhoog waardoor ze prachtig naadloos kunnen worden vervaardigd tot wel 10 meter breed of meer.

Onderhoudsvriendelijk en functioneel

De meeste van onze gordijnstoffen bevatten voornamelijk polyester, wat ze krimpvrij en kleurvast maakt. U kan ze bovendien eenvoudig zelf reinigen in de wasmachine. Om de ruimte volledig te kunnen verduisteren, kunt u kiezen voor een gevoerd overgordijn dat ook beschermt tegen verkleuring. Een kleurechte voering zorgt ook voor een voller uiterlijk en om een betere akoestiek en isolatie te bekomen.
Daarnaast hebben we ook een ruime keuze aan linnen stoffen.

Gordijnroedes & binnenlopen

Buiten eenvoudige maar degelijke gordijnrails, dewelke we zelf op maat zagen, bieden wij ook een gamma design gordijnroedes voor plafond- of wandmontage.
Door de grote keuze aan verschillende materialen, vindt u voor elke decoratievorm de passende stang, individueel en op maat geconfectioneerd. Edelstaal voor puristen, edel messing voor tijdloze elegantie en ijzer of hout voor liefhebbers van een landelijke stijl.

Moderne confectie

Qua afwerking van uw gordijnen kan u kiezen tussen een enkele of dubbele plooi (ook soms ‘vlaams hoofd’ genoemd) of een moderne wave.

Enkele plooi

Confectie Gordijnen Enkele Plooi Vlaams Hoofd

De enkele plooi biedt een mooie strakke basis. Met deze enkele retourplooi realiseert u een modern en strak mooi vallend gordijn terwijl u het kleinste pakket krijgt in open stand. De enkele plooi komt vaak voor in moderne en strakke woningen.

Dubbele plooi

Confectie Gordijnen Dubbele Plooi Vlaams Hoofd

De dubbele plooi, vlinderplooi of vlaams hoofd is de meest gekende plooi. Met deze bovenafwerking gebruikt u iets meer stof maar valt uw gordijn mooi volumineus. Het is een klassieke bovenafwerking die in elk interieur past.

Wave

Confectie Gordijnen Wave

wie de echte designlook wenst, kiest voor de Wave confectie (of cosmoplooi) zonder ingestikte plooien. De koppen maken een golfbeweging waardoor uw stof mooi in plooien valt. Deze confectie komt best tot zijn recht bij brede ramen en kamerhoge stoffen waarbij u volop van het uitzicht wil genieten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?