Gordijnen op maat in Zottegem

Onze gordijnen op maat gemaakt in Zottegem zijn huiselijk, beschikken over een warme sfeer en zijn uiterst functioneel. Er valt heel wat te kiezen als het om gordijnen gaat; van licht doorlatend of transparant, tot semi-transparant en verduisterend. Ons gamma stoffen varieert dan ook van transparante voiles en dikke velours tot zelfs glimmende of matte metallic stoffen. Veel van onze gordijnstoffen zijn kamerhoog waardoor ze prachtig naadloos kunnen worden vervaardigd tot wel tien meter breed of meer.

Bent u opzoek naar gordijnen op maat?

Onze gordijnen op maat zijn onderhoudsvriendelijk en functioneel

De meeste van onze gordijnstoffen bevatten polyester, wat ze krimpvrij en kleurvast maakt. U kan ze bovendien eenvoudig zelf reinigen in de wasmachine. Om de ruimte volledig te kunnen verduisteren, kunt u kiezen voor een gevoerd, verduisterend overgordijn dat ook beschermt tegen verkleuring. Een kleurechte voering zorgt ook voor een voller uiterlijk en om een betere akoestiek en isolatie te bekomen. Bent u op zoek naar iets helemaal anders en wilt u graag een andere sfeer bekomen? Kies dan onze verticale jaloezieën die ideaal zijn voor grote raampartijen.

Gordijnroedes en binnenlopen

Buiten eenvoudige maar degelijke gordijnrails, dewelke we zelf op maat zagen, bieden wij ook een gamma aan design gordijnroedes voor plafond- of wandmontage. Door de grote keuze aan verschillende materialen, vindt u voor elke decoratievorm de passende stang, individueel en op maat geconfectioneerd. Edelstaal voor puristen, edel messing voor tijdloze elegantie en ijzer of hout voor liefhebbers van een landelijke stijl. Als uw interieurspecialisten weten wij welke gordijnrail het beste past in uw woning.

Moderne confectie

Qua afwerking van uw gordijnen kan u kiezen tussen een enkele of dubbele plooi (ook soms ‘vlaams hoofd’ genoemd) of een moderne wave.

Kies voor onze gordijnen

Gordijnen spelen een essentiële rol in het creëren van de gewenste sfeer en uitstraling in uw huis. Onze gordijnen op maat bieden de ideale oplossing die naadloos aansluiten bij uw wensen en behoeftes. Geef uw huis een persoonlijke toets met onze raambekleding op maat! Vul ons contactformulier in en mak een afspraak! U kunt ook langskomen in onze toonzaal om al onze soorten gordijnen, zoals ook rolgordijnen, te ontdekken. Heeft u nog een vraag? Bel dan naar 0495/30 38 92.

Enkele plooi

Confectie Gordijnen Enkele Plooi Vlaams Hoofd

De enkele plooi biedt een mooie strakke basis. Met deze enkele retourplooi realiseert u een modern en strak mooi vallend gordijn terwijl u het kleinste pakket krijgt in open stand. De enkele plooi komt vaak voor in moderne en strakke woningen.

Dubbele plooi

Confectie Gordijnen Dubbele Plooi Vlaams Hoofd

De dubbele plooi, vlinderplooi of vlaams hoofd is de meest gekende plooi. Met deze bovenafwerking gebruikt u iets meer stof maar valt uw gordijn mooi volumineus. Het is een klassieke bovenafwerking die in elk interieur past.

Wave

Confectie Gordijnen Wave

wie de echte designlook wenst, kiest voor de Wave confectie (of cosmoplooi) zonder ingestikte plooien. De koppen maken een golfbeweging waardoor uw stof mooi in plooien valt. Deze confectie komt best tot zijn recht bij brede ramen en kamerhoge stoffen waarbij u volop van het uitzicht wil genieten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?