Gratis opmetingen aan huis

Eigen plaatsingsteam

Kleur- en stijladvies

Verduisterende raambekleding

Met verduisterende raambekleding houdt u het licht buiten en geniet u van volledige duisternis en privacy. Bij Creatief Interieur in Zottegem begrijpen wij dat een goede nachtrust van essentieel belang is. In onze toonzaal ontdekt u welke raambekleding het best zorgt voor een optimale controle van het licht in uw huis.

Bent u op zoek naar verduisterende raambekleding?

Sluit licht uit met verduisterende raambekleding

Onze verduisterende raambekleding is perfect voor slaapkamers, studeerkamers en andere ruimtes waarin u volledige duisternis wilt creëren. Bent u het beu om die felle straatverlichting in uw woning te zien schijnen en bent u geen fan van het vroege ochtendgloren? Geniet en ontspan met onze raambekleding op maat die wij volledig aanpassen aan uw noden. Onze rolgordijnen, jaloezieën of andere gordijnen die geen licht doorlaten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en materialen, zodat u kan kiezen welke verduisterende raambekleding past bij uw interieur. Wij als interieurspecialisten willen niet dat u nog compromissen sluit als het gaat om een goede nachtrust en privacy. Ontdek onze aanpak en wat wij verder voor u kunnen betekenen.

Verduisterende raambekleding

Bel ons op voor dringende vragen

Wenst u ook raambekleding met zonwering? Sluit licht en zon volledig uit uw woning en ontspan in een rustige en donkere omgeving. Wenst u de zon niet binnen, maar een minder verduisterend effect? Ga dan voor onze Squid raamfolie! Maak een afspraak door ons contactformulier in te vullen en wij komen tot bij u thuis voor opmetingen van uw raamkozijnen. Heeft u nog een dringende vraag? Bel dan naar 0495/30 38 92.