Elektrische Bediening

Elektrische of handmatige bediening?

Er zijn talrijke manieren waarop u uw raambekleding eenvoudig, soepel en moeiteloos kunt bedienen. Deze keuze wordt bepaald door een heel aantal factoren: het merk van de raambekleding, de hoogte en plaats van uw ramen, de aanwezige elektrische bekabeling, behoeftes, budget, enzovoort. Hoe dan ook, er zit zeker een perfecte optie bij voor uw huis en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Slimme woning of praktische renovatie?

Bij een nieuwbouw wordt er meer en meer werk gemaakt van slimme woningen. Hierbij communiceren de technieken zoals verwarming, verlichting, toegangscontrole etc. met elkaar. Vaak zien we dat de raambekleding over het hoofd wordt gezien. En dat kan nadien voor extra aanpassingen of beperkingen leiden. We bekijken dan ook zeer graag uw behoeftes rond raambekleding al van bij de plan-fase. Op die manier kunnen we u reeds op voorhand informeren en inspireren. U bent dan ook zeker van de aanwezigheid van de juiste elektrische bekabeling en eventuele schaduwvoegen in het verlaagd plafond.

Is er geen elektriciteitsvoorziening nabij het raam voorzien? Geen nood! Bij de meeste soorten raambekleding kunnen we met een geïntegreerde en oplaadbare batterijmotor dan een perfecte oplossing bieden. Zo vermijdt u een kleine verbouwing achteraf.