Elektrische gordijnen installeren in Zottegem

Wilt u graag elektrische gordijnen laten installeren in Zottegem? Bij Creatief Interieur bent u aan het goede adres als u de toekomst in huis wil halen. Onze elektrische gordijnen zijn namelijk comfortabel, duurzaam en programmeerbaar. De keuze van uw raambekleding wordt bepaald door een aantal factoren zoals, het merk van de raambekleding, de hoogte en plaats van uw ramen, de aanwezige elektrische bekabeling, behoeftes en budget. Maak uw keuze in elektrische of handmatige bediening!

Bent u opzoek naar elektrische gordijnen op maat?

Ga voor een slimme woning door elektrische gordijnen te installeren?

Heeft u een nieuwbouw en wilt u slimme gordijnen installeren? Dankzij onze handige afstandsbediening kan u de gordijnen ook tijdens vakanties automatisch openen en sluiten. Toch zien we dat raambekleding vaak over het hoofd wordt gezien bij het inrichten van een woning en dat kan nadien voor extra aanpassingen of beperkingen leiden. We bekijken graag uw behoeftes rond raambekleding al van bij de plan-fase. Op die manier kunnen we u al op voorhand informeren en inspireren. U bent dan ook zeker van de aanwezigheid van de juiste elektrische bekabeling en eventuele schaduwvoegen in uw verlaagd plafond. Als uw interieurspecialist denken wij graag met u mee bij de keuze of u elektrische gordijnen wilt installeren. Is er geen elektriciteitsvoorziening nabij het raam voorzien? Dat is niet erg! Bij de meeste raambekleding op maat kunnen we met een geïntegreerde en oplaadbare batterijmotor de perfecte oplossing bieden. Zo vermijdt u een kleine verbouwing achteraf.

BESCHIKBAAR OP BIJNA ALLE TYPES RAAMBEKLEDING?

Het bedienen van de raambekleding via je smartphone, tablet of afstandsbediening is momenteel mogelijk met een heel scala aan producten. Duette ShadesSilhouette ShadesTwist ShadesPlissé ShadesVouwgordijnenHorizontale JaloezieënRolgordijnen en Verticale Jaloezieën. De bedieningsopties kunnen per merk en product verschillen.Wij helpen je dan ook graag bij de keuze van de beste oplossing voor jouw raam en huis.

 

Perfecte sfeer creëren met je stem

Lijkt het stemgestuurd bedienen van je raambekleding nog onbereikbaar? Kom dan zeker eens langs en probeer de mogelijkheden zelf in onze showroom. Een van de laatste nieuwigheden is dat onze raambekleding nu nog gemakkelijker verbinding kan maken met andere slimme systemen in huis. Denk hierbij aan technologieën als IFTTT, Google Assistant, Siri of Amazon Alexa. Op deze manier kun je jouw raambekleding via je stem besturen.

Koppeling met domotica

Al onze gemotoriseerde systemen kunnen we bovendien ook integreren in bestaande domotica systemen. In overleg met u en eventueel uw elektricien zorgen we voor een zorgeloze installatie.

Wij helpen u graag bij het ontwerp, de integratie en programmatie van het hele systeem. Zo ligt slim wonen voor iedereen binnen handbereik!

Vertrouw op onze expertise?

Ga voor meer luxe en gemak door uw gordijnen te openen en te sluiten op afstand. Dit is vooral handig bij grote en zware gordijnen, die anders moeilijk te openen of te sluiten zijn. Laat vandaag nog onze elektrische gordijnen installeren! Wilt u naast gordijnen ook uw muren opfleuren? Ga dan voor ons Hooked-behangpapier. Maak een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Zit u nog met vragen over onze elektrische gordijnen? Bel dan naar 0495/30 38 92.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?