Elektrische Bediening

Elektrische of handmatige bediening?

Er zijn talrijke manieren waarop u uw raambekleding eenvoudig, soepel en moeiteloos kunt bedienen. Deze keuze wordt bepaald door een heel aantal factoren: het merk van de raambekleding, de hoogte en plaats van uw ramen, de aanwezige elektrische bekabeling, behoeftes, budget, enzovoort. Hoe dan ook, er zit zeker een perfecte optie bij voor uw huis en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Slimme woning of praktische renovatie?

Bij een nieuwbouw wordt er meer en meer werk gemaakt van slimme woningen. Hierbij communiceren de technieken zoals verwarming, verlichting, toegangscontrole etc. met elkaar. Vaak zien we dat de raambekleding over het hoofd wordt gezien. En dat kan nadien voor extra aanpassingen of beperkingen leiden. We bekijken dan ook zeer graag uw behoeftes rond raambekleding al van bij de plan-fase. Op die manier kunnen we u reeds op voorhand informeren en inspireren. U bent dan ook zeker van de aanwezigheid van de juiste elektrische bekabeling en eventuele schaduwvoegen in het verlaagd plafond.

Is er geen elektriciteitsvoorziening nabij het raam voorzien? Geen nood! Bij de meeste soorten raambekleding kunnen we met een geïntegreerde en oplaadbare batterijmotor dan een perfecte oplossing bieden. Zo vermijdt u een kleine verbouwing achteraf.

U bepaalt uw eigen comfort

Wat als uw raamdecoratie uw gedachten zou kunnen lezen? En u zou kunnen volgen op elk moment van uw dag? Wil je dat jouw gordijnen automatisch om 7.30 uur opengaan en bij bedtijd weer dichtgaan? Bepaal dan uw eigen instellingen en u kan genieten van een automatische bediening van uw raamdecoratie gedurende de hele dag.
Maak voor elke ruimte een of meerdere eigen scenes. Met één druk op de knop beweegt uw raamdecoratie dan naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen uw dagelijks ritme.
Wil u het nog makkelijker? Vertel dan aan onze installateurs wat u wil en wij zorgen dat alles geprogrammeerd wordt naar uw wensen.

Beschikbaar op bijna alle types raambekleding

Het bedienen van de raambekleding via je smartphone, tablet of afstandsbediening is momenteel mogelijk met een heel scala aan producten. Duette Shades, Silhouette Shades, Twist Shades, Plissé Shades, Vouwgordijnen, Horizontale Jaloezieën, Rolgordijnen en Verticale Jaloezieën. De bedieningsopties kunnen per merk en product verschillen.Wij helpen je dan ook graag bij de keuze van de beste oplossing voor jouw raam en huis.

Perfecte sfeer creëren met je stem

Lijkt het stemgestuurd bedienen van je raambekleding nog onbereikbaar? Kom dan zeker eens langs en probeer de mogelijkheden zelf in onze showroom. Een van de laatste nieuwigheden is dat onze raambekleding nu nog gemakkelijker verbinding kan maken met andere slimme systemen in huis. Denk hierbij aan technologieën als IFTTT, Google Assistant, Siri of Amazon Alexa. Op deze manier kun je jouw raambekleding via je stem besturen.

Koppeling met domotica

Al onze gemotoriseerde systemen kunnen we bovendien ook integreren in bestaande domotica systemen. In overleg met u en eventueel uw elektricien zorgen we voor een zorgeloze installatie.

Wij helpen u graag bij het ontwerp, de integratie en programmatie van het hele systeem. Zo ligt slim wonen voor iedereen binnen handbereik!

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?