Gratis opmetingen aan huis

Eigen plaatsingsteam

Kleur- en stijladvies

Hooked-behang op maat

Ga voor een verbluffend resultaat van uw interieur met Hooked-behang op maat. Blaas uw woning nieuw leven in en kleur een keer buiten de lijntjes. Bij Creatief Interieur in Zottegem helpen wij u graag bij uw keuze en bieden wij u de mogelijkheid uw muren te transformeren in adembenemende kunstwerken die uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Bent u op zoek naar naar het perfecte behangpapier?

Uniek Hooked-behang op maat

Bent u het beu om steeds hetzelfde behangpapier tegen te komen en zoekt u iets unieks? Met Hooked-behang op maat hoeft u zich niet langer tevreden te stellen met generieke ontwerpen die u overal tegenkomt, want wij hebben datgene in huis dat u zoekt! Als interieurspecialisten weten wij exact wat u nodig heeft in uw woning. Daarnaast bieden wij behangpapier van Arte aan, behang dat ook vooruitloopt op de nieuwste trends. Ons op maat gemaakt Hooked-behang is bovendien eenvoudig te installeren. Met de gedetailleerde instructies die we meeleveren, hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u zelf eenvoudig uw muren transformeren. Bent u niet alleen op zoek naar behangpapier, maar ook naar raambekleding op maat? Met onze prachtige gordijnen tovert u uw woning om tot een prachtig geheel.

Hooked-behang op maat

Vraag om persoonlijk advies

Waarom zou u nog genoegen nemen met gewoon behangpapier als u ook kan kiezen voor ons Hooked-behang op maat? Wij gaan namelijk verder dan alleen muren bedekken en helpen u een persoonlijke sfeer te creëren die u elke dag zal blijven inspireren. Bent u meer fan van vliesbehang dat een meer sobere uitstraling heeft? Dat hebben wij ook in ons aanbod zitten. Maak vandaag nog een afspraak met ons door ons contactformulier in te vullen en wij komen tot bij u thuis voor persoonlijk advies. Heeft u een andere dringende vraag? Bel dan naar 0495/30 38 92.