Gratis opmetingen aan huis

Eigen plaatsingsteam

Kleur- en stijladvies

Vliesbehang te koop in Zottegem

Wilt u graag vliesbehang, ook wel snelbehang genoemd, kopen in Zottegem? Dit behang is een papieren of vinyl toplaag, waardoor de rug van het behang ‘vlies’ wordt genoemd. Het draagt de naam snelbehang, omdat dit behang enkel ingelijmd hoeft te worden, zonder enige wachttijd. Bij Creatief Interieur bent u aan het juiste adres als u advies nodig heeft over het kopen van uw vliesbehang!

Bent u op zoek naar vliesbehang?

De voordelen van vliesbehang

De voordelen van vliesbehang zijn uitgebreid en het vernoemen waard. Wij sommen er een paar voor u op:

  • Het behang is eenvoudig aan te brengen;
  • U moet niet veel verstand hebben van behangen om uw muur met dit behang te bekleden;
  • U smeert de lijm op de muur en duwt het behang makkelijk ertegen;
  • Het behang krimpt niet bij het aanbrengen van de lijm;
  • U riskeert geen vlekken, krimpen of blazen in uw behang.

Dit vliesbehang is daarnaast ettelijke malen sterker dan ons klassiek behangpapier. Waar u bij het behangpapier van Arte moet oppassen voor eventuele scheuren, is dat bij vliesbehang zo goed als uitgesloten. Als dit nog niet voldoende zou zijn, is vliesbehang ook zeer snel en makkelijk te verwijderen. Zoekt u niet enkel behang, maar ook raambekleding op maat zodat het plaatje helemaal klopt in uw woning? Als uw interieurspecialisten kan u vertrouwen op onze expertise en advies in uw interieur.

Behang Arte Paleo Civilia

Kom langs in onze toonzaal

Wilt u graag ons behang kopen en bent u geïnteresseerd in onze artikelen? Kom dan langs in onze toonzaal! Twijfelt u of ons behang wel in uw woning past? Wij komen tot bij u thuis en bekijken samen met u wat past. Wilt u daarnaast vouwgordijnen kopen om uw kamer volledig om te toveren naar uw smaak? Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bel naar 0495/30 38 92.