01
dec

Extra comfort aan een zacht prijsje

Kom langs in onze toonzaal en ontdek de speciale acties op de batterijmotoren voor rol– en vouwgordijnen! Zo kan je je stores en rolgordijnen op afstand bedienen, zelfs als is er geen bekabeling voorzien.

Geniet je liever van onze toonzaal-aan-huis service? Neem gerust contact op en wij komen graag vrijblijvend langs bij u thuis.

Bedien je rolgordijnen of vouwgordijnen met afstandsbediening en/of app op je smartphone

Zo kan je je raambekleding bedienen vanuit je luie zetel. Ofwel individuele gordijnen of meteen een hele groep in bijvoorbeeld de hele leefruimte.
Je bedient alle raamdecoratie thuis of vanop afstand met een tablet of smartphone.
Maak een scenario voor als je weggaat, waarmee de rolgordijnen of vouwgordijnen automatisch naar beneden gaan. Zo vergeet je nooit meer de inkijk te verhinderen wanneer je niet thuis bent.

Zonder bekabeling

De batterijmotor heeft geen extra bekabeling nodig en kan dus snel overal worden geplaatst, zelfs al is er geen elektriciteitsleiding of stopcontact in de buurt.

Zo kan je ook raambekleding plaatsen en bedienen op moeilijker bereikbare plaatsen zoals achter een zetel of op hoge muren in bijvoorbeeld een traphal.

De batterijen hebben een lange batterijduur. Na het opladen, werkt het systeem gemiddeld 6 maanden met 2 bewegingen per dag (300 cyclussen). Voor hele zware uitvoeringen kan dit afnemen tot 150 cyclussen. Nadien laad je de batterijen gewoon weer op met de bijgeleverde adapter.

Ook aansluiting op domotica is mogelijk (prijs op aanvraag)