Raamdecoratie en Gordijnen

Hou de zon buiten in de zomer & de warmte binnen in de winter

Bent u op zoek naar raambekleding op maat die perfect past bij uw interieur en levensstijl? In onze toonzaal in Zottegem kunt u ons uitgebreide aanbod ontdekken en tonen we u met plezier de verschillende mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar elegantie, functionaliteit, privacy of een combinatie van dit alles, Creatief Interieur in Zottegem heeft de ideale oplossing voor u.

Bent u opzoek naar raambekleding op maat?

Raambekleding op maat gratis aan huis

Wij hanteren een persoonlijke aanpak en komen daarom graag gratis aan huis met vrijblijvend advies op maat voor uw interieur. Met raambekleding op maat geniet u daarnaast van talloze voordelen, want een perfecte pasvorm resulteert in een strakke en gepolijste uitstraling. Daarnaast is lichtinval en privacy zeer belangrijk, want met bijvoorbeeld onze vouwgordijnen maakt u meteen een einde aan een ongewenste inkijk in uw woning. Wenst u dus geen zicht op uw omgeving en ontwaakt u niet graag bij het vroege ochtendgloren? Dan hebben wij ook verduisterende raambekleding in ons aanbod. Op vraag komen wij op bezoek met een reeks speciaal uitgekozen gordijnen op maat en helpen u op deze manier in het maken van de beste keuze.

Slimme raambekleding

Vrijwel alle types raambekleding kunnen worden geautomatiseerd. Denk bijvoorbeeld maar aan rolgordijnen die u niet elke dag meer hoeft op te rollen. De bediening gebeurt dan met een afstandsbediening of met een wandschakelaar, maar kan ook geïntegreerd worden in uw domoticasysteem. De mogelijkheden worden bepaald door een aantal factoren, zoals het merk van de raambekleding, de hoogte en plaats van uw ramen, uw budget, behoeftes en nog veel meer. Met elektrische gordijnen ontdekt u het gemak, comfort en de luxe van niet meer handmatig aan touwtjes of koorden te moeten trekken.

Maak een afspraak met ons

Geef uw interieur meer leven en ga vandaag nog met ons in zee, want met onze prachtige raambekleding op maat creëert u een stijlvolle sfeer in elke ruimte. Maak vandaag nog een afspraak met ons en wij als interieurspecialisten komen tot bij u thuis met advies. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bel naar 0495/30 38 92.

Ontdek onze ruime keuze aan Raambekleding en Zonwering

Een oplossing voor ieder raam

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?