Raamdecoratie en Gordijnen

Hou de zon buiten in de zomer & de warmte binnen in de winter

Kwalitatieve raambekleding op maat

Bent u op zoek naar raamdecoratie die perfect past bij uw interieur en uw levensstijl? In onze toonzaal kan u ons uitgebreide aanbod ontdekken en tonen we u met plezier de verschillende mogelijkheden. We hebben dan ook alle mogelijke systemen van verschillende merken geïnstalleerd zodat u in alle rust de verschillende systemen, afwerkingen en kleuren zelf kan zien, voelen en ervaren.

Gratis toonzaal aan huis

Omdat we een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel dragen, komen we ook graag gratis aan huis met vrijblijvend advies op maat van uw interieur. Er zijn heel veel factoren in jouw woning die bepalen welke raamdecoratie perfect past in uw ruimte. Denk daarbij maar aan de lichtinval, raamvorm & -type, afmetingen, aanwezige meubels etc. Vanuit jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is om uw stijl en situatie te kennen zodat we u optimaal kunnen adviseren bij het kiezen van de juiste raambekleding. Bij ons vrijblijvend bezoek aan huis brengen we dan ook een reeks speciaal uitgekozen stalen mee en helpen je op die manier in het maken van de beste keuze bij jou thuis!

Slimme Raambekleding & motorisatie

Vrijwel alle types raambekleding kunnen worden geautomatiseerd. De bediening kan daarbij gebeuren met een afstandsbediening of met een wandschakelaar maar kan ook geïntegreerd worden in uw domoticasysteem. De mogelijkheden worden bepaald door een heel aantal factoren: het merk van de raambekleding, de hoogte en plaats van uw ramen, de aanwezige elektrische bekabeling, behoeftes, budget, enzovoort. Hoe dan ook, er zit zeker een perfecte optie bij voor uw huis en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Lees meer …

Lichtdoorlatende of verduisterende raambekleding

Heeft u graag steeds een zicht op uw omgeving? Of geniet u liever van de privacy in uw woning? Heeft u duisternis nodig voor een goede nachtrust of ontwaakt u graag bij het ochtendgloren? Wij helpen u met de keuze van de raamdecoratie die het best aansluit bij uw levensstijl.

Lees meer …

Ontdek onze ruime keuze aan Raambekleding en Zonwering

Een oplossing voor ieder raam

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?