Rolgordijnen

Wilt u graag rolgordijnen kopen, omdat u op zoek bent naar de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit? Wij bieden een ruime keuze aan rolgordijnen van verschillende merken en afwerkingen. Daarnaast zorgen we steeds voor een oplossing voor ieder budget, voor vrijwel elke ruimte. Van onderhoudsvriendelijke screenstoffen tot linnen rolgordijnen, bij Creatief Interieur in Zottegem kan u kopen wat u zoekt.

Bent u opzoek naar rolgordijnen op maat?
Maak een afspraak!

Mix & match als u rolgordijnen gaat kopen

Onze prachtige stoffen uit de ‘Inside’ collectie overgordijnen zijn ook beschikbaar als rolgordijnen die u kan kopen in onze toonzaal. U kunt zo bijvoorbeeld ook verschillende ruimtes bekleden met verschillende soorten gordijnen in éénzelfde stof, zoals een subtiel vouwgordijn in de woonkamer en een rolgordijn in de keuken. Als uw interieurspecialist weten wij wat past in uw woning. Onze raambekleding op maat is uniek, super chic én uiteraard ‘Made in Belgium’.

Geweldige zonwering

Rolgordijnen houden in de zomer de hitte buiten, met een aangenaam binnenklimaat en besparing op de energiefactuur tot gevolg. Het ganse jaar door regelt u de lichtinval en houdt u het zonlicht tegen, net zoals onze screens zonwering. Als u uw ruimte graag wilt verduisteren, kan u kiezen uit ons uitgebreid gamma aan verduisteringsstoffen en rolgordijnen in cassette met zijgeleiding. Onze verduisterende gordijnen zijn namelijk handig en functioneel. Naast rolgordijnen, kan u ook houten jaloezieën kopen die de zon buitenhouden. Of onze shutters die ook een verduisterend effect hebben door hun kleine kieren.

Tip: Als u uw ruimte wilt verduisteren, kies dan voor de gratis optie om het gordijn naar het raam toe te laten afrollen. Zo wordt de afstand tussen het raamkozijn en de stof kleiner en wordt de ruimte beter verduisterd.

Smart home

Automatisatie en connectiviteit met het internet zitten in de lift en bezorgen (de waarde van) uw vastgoed een flinke boost. Uw rolgordijnen kunnen worden uitgerust met duurzame, betrouwbare en stille motoren om uw comfort te verhogen. Als u geen elektriciteitsvoorziening heeft nabij het raam, kunt u ook kiezen voor een geïntegreerde, oplaadbare batterijmotor en zo een kleine verbouwing of zichtbare kabels vermijden. Maak van uw eenvoudige gordijnen, elektrische gordijnen en maak het uzelf extra gemakkelijk.

Extra grote raampartijen

Heeft u een grote raampartij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kan u rolgordijnen kopen tot vier meter breed of vier meter hoog. Heeft u toch nog net iets groters nodig uit één stuk? Dan kiest u beter voor een vouwgordijn. Deze zijn verkrijgbaar tot tien meter breed en zes meter hoog.

Kies deze gordijnen voor in uw woning

Aarzel niet langer meer en geef uw woning de upgrade die het nodig heeft. Onze rolgordijnen kan u kopen voor zowel in uw woning, kantoor of vakantiehuis en hebben net zoals onze lamellen een verduisterend effect. Maak vandaag nog een afspraak met ons door ons contactformulier in te vullen en onze interieurarchitecte komt tot bij u thuis voor opmetingen en stijladvies. Heeft u nog een specifieke vraag voor ons over de rolgordijnen die u wilt kopen? Bel dan naar 0495/30 38 92.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?