Rolgordijnen

Een oplossing voor vrijwel iedere ruimte en budget

Wij bieden een ruime keuze aan rolgordijnen van verschillende merken en afwerkingen zodat we steeds wel een oplossing hebben voor ieder uw budget en voor vrijwel elke ruimte.
Van onderhoudsvriendelijke screenstoffen tot linnen rolgordijnen, bij ons vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

Mix & match

De prachtige stoffen uit de ‘Inside’ collectie overgordijnen zijn ook beschikbaar als rolgordijnen.
U kunt zo bijvoorbeeld ook verschillende ruimtes bekleden met verschillende soorten gordijnen in éénzelfde stof, zoals een subtiel vouwgordijn in de woonkamer en een rolgordijn in de keuken. Helemaal uniek, super chic én uiteraard “Made in Belgium”.

Geweldige zonwering

Rolgordijnen houden in de zomer de hitte buiten, met een aangenaam binnenklimaat en besparing op de energiefactuur tot gevolg. Het ganse jaar door regelt u de lichtinval en houdt u het zonlicht tegen.
Indien u uw ruimte graag (volledig) wil verduisteren, kan u kiezen uit ons uitgebreid gamma aan verduisteringsstoffen en rolgordijnen in cassette met zijgeleiding.
Ook op het vlak van personalisatie zijn er heel wat mogelijkheden. Zo bieden wij een ruime keuze aan voeringskleuren (de kleur van de achterkant van de stof) en vrij te kiezen zichtbare elementen, zoals de onderlat of het kleur van de ketting of afstandsbediening.

Tip: als u uw ruimte graag wil verduisteren, kies dan voor de gratis optie om het gordijn naar het raam toe te laten afrollen. Zo wordt de afstand tussen het raamkozijn en de stof kleiner waardoor de ruimte beter wordt verduisterd.

Smart Home

Automatisatie en connectiviteit met het internet zitten in de lift en bezorgen (de waarde van) uw vastgoed een flinke boost. Uw rolgordijnen kunnen worden uitgerust met duurzame, betrouwbare en stille motoren om uw comfort te verhogen. Als u geen elektriciteitsvoorziening hebt nabij het raam dan kunt ook kiezen voor een geïntegreerde, heroplaadbare batterijmotor en zo een kleine verbouwing of zichtbare kabels vermijden.

Extra grote raampartijen

Heeft u een erg grote raampartij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u rolgordijnen op maat tot 4 meter breed of 4 meter hoog.
Toch nog net iets groters nodig uit één stuk? Dan kiest u best voor een vouwgordijn. Die zijn verkrijgbaar tot 10 meter breed en 6 meter hoog.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?