Gratis opmetingen aan huis

Eigen plaatsingsteam

Kleur- en stijladvies

Screens en zonwering voor binnen

Laat geen licht meer door met onze screens en zonwering voor binnen. Bij Creatief Interieur in Zottegem kan u tegelijkertijd de zon buiten houden en uw interieur verfraaien. Kies voor een slimme en stijlvolle oplossing en geniet van de perfecte balans tussen comfort en design. Wij hebben screens waar u zeker fan van zult zijn!

Bent u op zoek naar zonwering?

Ontdek de voordelen van screens en andere zonwering voor binnen

Onze zonwering voor binnen, zoals screens, hebben vele voordelen die uw dagelijkse leven positief zullen beïnvloeden, zoals:

  • Ze filteren zonlicht op een efficiënte manier;
  • Ze zorgen voor een aangename en comfortabele sfeer in uw huis;
  • Ze hebben geen hinderlijke schitteringen;
  • Ze creëren een ideale werkomgeving.

Naast de vele voordelen kan u ook kiezen uit een breed scala aan stijlvolle ontwerpen, kleuren en texturen, waarmee u de perfecte gordijnen op maat kiest die passen bij uw interieur. Of u nu wilt gaan voor een moderne uitstraling of een tijdloze sfeer wilt creëren, wij als interieurspecialisten denken graag met u mee. Heeft u grote ramen die veel zonlicht doorlaten? Dan kan u kiezen voor zonwering voor grote raampartijen. Onze screens zijn vervaardigd met materialen die bestand zijn tegen slijtage en vervaging, waardoor ze lang zullen meegaan. Bekijk ze nu in onze toonzaal!

Zonwering grote raampartijen

Vul ons contactformulier in

Laat gewone gordijnen achterwege en kies voor onze screens of andere zonwering voor binnen. Onze moderne designs van onze raambekleding op maat zijn geschikt voor in elk interieur. Onze interieurarchitecte staat u ook graag te woord met persoonlijk advies. Vul ons contactformulier in en maak vandaag nog een afspraak. Of bel naar 0495/30 38 92.