Gratis opmetingen aan huis

Eigen plaatsingsteam

Kleur- en stijladvies

Zonwering voor grote raampartijen

Onze hoogwaardige zonwering voor grote raampartijen biedt de ultieme oplossing om de zonnestralen in uw woning te temmen. Ze zijn daarnaast speciaal ontworpen voor grote raampartijen en creëren de perfecte leef- of werkomgeving. Bij Creatief Interieur in Zottegem beslist u zelf in welke mate u het licht van zonnestralen beheerst.

Bent u op zoek naar een zonwering?

Met zonwering voor uw grote raampartijen houdt u de zon buiten

Dankzij onze zonweringssystemen kan u genieten van de vele voordelen die grote ramen bieden en behoudt u het prachtige uitzicht op uw omgeving. Tegelijkertijd houdt u de nadelen van te veel zonlicht en warmte buiten. Onze raambekleding op maat is er om aan uw behoeftes te voldoen. Daarnaast kan u onze zonwering voor grote raampartijen combineren met functionaliteit en esthetiek op harmonieuze wijze. Met onze stijlvolle ontwerpen en materialen kan u uw zonwering ook aanpassen aan de architectuur van uw woning en persoonlijke smaak. Naast zonwering voor grote raampartijen verkopen wij ook zonwering screens voor kleinere ramen, die uw woning naar een hoger niveau tillen. Wilt u liever een meer romantische sfeer creëren met gordijnen op maat? Dit hebben wij ook in ons aanbod zitten!

Zonwering grote raampartijen

Ga voor onze zonweringssystemen

Naast het beheersen van licht en warmte, bieden onze zonweringssystemen ook privacy en bescherming tegen schadelijke uv-stralen. Dit betekent dat u in alle rust kunt ontspannen, werken of genieten van quality time met uw dierbaren, terwijl u zich beschermt tegen de zon! Wij als uw interieurspecialist willen het beste voor uw woning. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen en maak een afspraak. Heeft u nog een andere vraag voor ons? Bel dan naar 0495/30 38 92.