Verticale jaloezieën op maat in Zottegem

Wenst u graag verticale jaloezieën op maat te kopen in Zottegem? Deze raambekleding zijn echte sfeerscheppers en geven de inrichting van uw interieur een geweldige boost. De jaloezieën zijn daarnaast eigentijds en brengen ritme in de ruimten waar u woont. Til uw wooncomfort naar een hoger niveau met Creatief Interieur en regel het licht volgens uw wensen.

Bent u opzoek naar verticale jaloezieën op maat?

Verticale jaloezieën op maat zijn terug van weggeweest

Verticale jaloezieën werden lang in verband gebracht met een koude sfeer, zoals we die in een wachtkamer van een tandartsenpraktijk aantreffen. Die tijden liggen echter achterwege! Verticale jaloezieën zijn weer helemaal terug en wij verkopen ze op maat in onze toonzaal. Met onze nieuwe collectie kan u voortaan het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen. Deze eigentijdse collectie biedt keuze aan uit lamellen op maat van stof, aluminium en kunststof. Door de diverse lamelbreedtes is er altijd wel een oplossing die past in uw interieur. Dit assortiment aan prachtige kleuren en designs is zo uitgebreid, dat u altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit bij uw stijl.

Smart home

Daarnaast zijn onze verticale jaloezieën op maat een praktisch alternatief voor gordijnen. Dankzij de elektrische aandrijving kan u ook kiezen voor elektrische raambekleding, dit kan zowel met een afstandsbediening, uw tablet, smartphone of met een wandschakelaar. Als uw interieurspecialisten helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

Stel ons uw vraag

Deze verticale jaloezieën op maat hebben zichzelf heruitgevonden en zijn perfect als u op zoek bent naar lichte, verfijnde en charmante raambekleding op maat. Maak vandaag nog een afspraak met ons en geef uw woning een make-over. U kan ons eenvoudig contacteren door ons contactformulier in te vullen. Heeft u nog een andere dringende vraag voor ons? Bel dan naar 0495/30 38 92.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?