Gratis opmetingen aan huis

Eigen plaatsingsteam

Kleur- en stijladvies

Lamellen op maat in Zottegem

Bij Creatief Interieur, uw specialist in raambekleding, ontdekt u de veelzijdigheid en stijl van lamellen op maat in Zottegem. Wij begrijpen dat lamellen niet enkel functioneel moeten zijn, maar ook een belangrijke rol moeten spelen in het creëren van de juiste sfeer in uw interieur. Daarom bieden wij u de perfecte oplossing voor eigentijdse raambekleding aan.

Bent u op zoek naar lamellen?

U vindt bij ons verschillende soorten lamellen op maat

Onze lamellen op maat zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, aluminium of kunststof. Als interieurspecialisten adviseren we u welke lamellen op maat perfect passen in uw woning voor een tijdloos interieur: strak, modern, landelijk, … De voordelen van onze collecties zijn de grotere afmetingen, zowel manueel als elektrisch. Lamellen zijn een ideale raambekleding om lichtinval en privacy overdag en ’s avonds te regelen. Met hun isolerende functie houden lamellen in de zomer de warmte buiten en vice versa in de winter. Ze zijn geschikt voor elke ruimte, ook voor badkamer en keuken. Daarnaast zijn ze handig in gebruik, want met een eenvoudige draai kiest u zelf de hoeveelheid licht dat wordt binnengelaten, net zoals bij onze twist shades op maat. Wenst u graag verduisterende, isolerende raambekleding of is het meer voor een huiselijke gezelligheid?  Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben gordijnen op maat die deze sfeer perfect kunnen creëren. Ga in gesprek met onze interieurarchitecte, zodat wij uw raambekleding op maat kunnen aanpassen naar uw wensen.

Lamellen op maat Zottegem

Maak een afspraak

Met onze lamellen geeft u uw ramen de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Vul vandaag nog ons contactformulier in en maak een afspraak. Wij komen aan huis met stalen zodat u met uw eigen ogen kan zien wat past en niet past in uw woning. Heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 0495/30 38 92.