Shutters op maat in Zottegem

Met onze shutters op maat in Zottegem gaat u voor een unieke stijl in uw interieur. Ze zijn daarnaast op vele manieren samen te stellen, zoals op kleur, de bediening, de lamelbreedte en paneelbreedte. Ze zijn bijzonder functioneel, stijlvol, tijdloos en dé ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Bij Creatief Interieur creëert u de perfecte sfeer in huis!

Bent u opzoek naar shutters op maat?
Maak een afspraak!

Een exclusieve look met shutters op maat

U kunt onze shutters gemakkelijk kantelen in elke gewenste stand, of de panelen geheel openklappen. Ze zijn daarnaast ideaal als badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draaikiepraam en recht raam. De shutters passen altijd, van klein driehoekraam op zolder tot erker of brede schuifpui in uw salon. Daarnaast ziet u de verzonken scharnieren niet zitten, omdat ze verborgen zitten in de zijstijl van het shutterpaneel. Ze geven onze shutters een strakke eigentijdse look en zorgen ervoor dat de panelen nog beter aansluiten.

Shutters zijn geschikt om te plaatsen in verschillende ruimtes

Elke ruimte kan bekleed worden met onze shutters op maat. Maar dat is niet alles, want de sfeervolle shutters lenen zich ook om te spelen met licht. Houd de shutters gesloten voor het verduisteren van de ruimte, het creëren van privacy of het binnen- of buitenhouden van warmte. Daarnaast kunnen ze worden vervaardigd in paulownia hout of kunststof (voor vochtige ruimten) en zijn ze beschikbaar in een zeer breed gamma aan lak- en beitskleuren zodat ze steeds passen bij uw interieurstijl. Heeft u liever houten jaloezieën waarbij u aan een koord moet trekken? Die hebben wij ook in ons aanbod! Bij ons kan u vertrouwen op de juiste raambekleding op maat die past in uw woning.

Contacteer ons vandaag nog

Wij weten hoe wij u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste gordijnen op maat. Daarnaast inspireren wij u graag in onze toonzaal en komen als interieurspecialisten gratis aan huis voor opmetingen. U kan ons eenvoudig contacteren door ons contactformulier in te vullen. Zit u nog met vragen over onze shutters? Bel dan naar 0495/30 38 92.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?